Održano prvo druženje Mreža mladih preduzetnika

Održano prvo druženje Mreža mladih preduzetnika
FacebookTwitterLinkedInPinterest

Prvi korak ka umrežavanju mladih preduzetnika je započet, a oni su sa sobom poneli pozitivne utiske i konstruktivne savete sa prvog druženja Mreže mladih preduzetnika.

iSerbia, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta i u saradnji sa Kancelarijom za mlade Gradske uprave grada Beograda, organizovala je prvi susret, odnosno druženje, sa ciljem formiranja mreže mladih preduzetnika.

U utorak, 29. septembra u prostorijama KZM ,,Gnezdo” događaj pod imenom Mreža mladih preduzetnika okupio je mlade preduzetnike i potencijalne preduzetnike koji su u neformalnoj atmosferi, uz druženje, razmenjivali znanja i međusobno se savetovali kako da svoje poslovne ideje pretvore u stvarnost.

Pred punom prostorijom, događaj su najpre otvorili naši gosti, Nađa Jokanović, suosnivač i direktor marketinga i poslovnog razvoja Wannabe Magazina, Nikola Purković, CEO/Owner Paralela Plus d.o.o. i Milena Milićević, predavač na Fakultetu za inženjerski menadžment i autor kandidature Beograda za Samit Jedan svet mladih.

Kako su oni pokrenuli svoj posao, kako su došli do prvog profita, kako se izboriti sa konkurencijom, a ostati svoj, šta uopšte znači biti preduzimljiv i čemu treba da stremimo, samo su neke od tema o kojima su naši gosti govorili.

Pred sam kraj, posetioci su imali prilike da se u vidu brzog umrežavanja upoznaju sa što više mladih preduzetnika i onih koji nameravaju da to postanu. Ostvareno je dosta kontakata, mnogi su predstavili svoje ideje i dobili povratnu informaciju, a priča se razvila na koktelu koji je usledio na kraju. Tu smo se, na osnovu utisaka, uverili da je prvo druženje prošlo odlično!

 

Pogledajte mali deo atmosfere sa prvog druženja:

 

May 10, 2017

Konkurs – Video editor

Dragi preduzetnici i frilenseri ,  naše udruženje iSerbia trenutno sprovodi projekat “Majstori programiranja” pod pokroviteljstvom Ministarstva  trgovine, turizma i telekomunikacija, u okviru koga  trenutno 1000 srednjoškolaca iz cele Srbije pohađa kurseve iz osnova programiranja, zatim web developmenta i androida. U tom smislu našem iSerbia timu je potrebno pojačanje :  Video editor – osoba koja ima iskustva u […]

Pročitaj višearrow_forward
December 4, 2016

Objavljeni elektronski vodiči za preduzetnike početnike!

Mreža mladih preduzetnika udruženja iSerbia na svom sajtu objavila je Vodič kroz preduzetništvo pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, kao i Kancelarije za mlade gradske uprave Beograda.

Pročitaj višearrow_forward
November 2, 2016

Konferencija modernog preduzetništva

Udruženje iSerbia pod pokroviteljstvom Kancelarije  za mlade i saradnju sa udruženjima gradske uprave grada Beograda organizuje dvodnevnu Konferenciju modernog preduzetništva, na teme: “Startap preduzetništvo mladih” i “Freelance resursi u Srbiji”.

Pročitaj višearrow_forward
March 4, 2016

iSerbia organizuje Sajam ideja!

Nakon redovno održivanih okupljanja Mreže mladih preduzetnika, u okviru projekta Moj prvi biznis, omladinsko udruženje iSerbia će 10. marta održati Sajam ideja, gde će članovi pomenute Mreže imati priliku da svoje preduzetničke ideje predstave posetiocima u Studentskom kulturnom centru u Beogradu.

Pročitaj višearrow_forward