Mreža preduzetnika: Kako (p)ostati motivisan?

FacebookTwitterLinkedInPinterest

iSerbia i iAkademija uz podršku Ministarstva omladine i sporta i u partnerstvu sa Kancelarijom za mlade Gradske uprave grada Beograda zovu vas na druženje Mreže mladih preduzetnika 04. novembra u 17.30 u Kancelariji za mlade “Gnezdo”!

 

MMP-04-11-najava-cover

 

iSerbia i iAkademija uz podršku Ministarstva omladine i sporta i u partnerstvu sa Kancelarijom za mlade Gradske uprave grada Beograda zovu vas na druženje Mreže mladih preduzetnika 04. novembra u 17.30 u Kancelariji za mlade “Gnezdo”!

 

U sredu, 04.novembra u 17.30 na 6. spratu Beograđanke, Mreža mladih preduzetnika održava svoje drugo druženje i svi su pozvani! Mreža je prevashodno namenjena mladim preduzetnicimakoji imaju želju da se druže kao i da razmenjuju znanja sa sebi sličnima, usavršavaju se, a cilj okupljanja je da se preduzetnicima kao i potencijalnim preduzetnicima pomogne da sve one poslovne ideje koje im se motaju po glavi pretvore u stvarnost!

 

Iz tog razloga, na ovom druženju Mreže mladih preduzetnika učesnici će u neformalnoj atmosferi od iskusnijih kolega čuti odgovor na pitanje “Kako postati i ostati motivisan u Srbiji?”

 

Kako se motivišu i podstiču sebe na napredak ispričaće vam tri izuzetne i ostvarene mlade osobe:

Ivan Minić – Pokretač portala MojaFirma.rs i osnivač Burek.com.
Tomislav Momirović – generalni direktor “Mona Hotel Management” i predsednik Skupštine udruženja “HORES”.
Sonja Dakić – suvlasnica preduzeća DajDajd.o.o.

 

Poster_MMP_04_11_copy

 

Po završetku edukativnog dela radionice sledi speed networking u neformalnom okruženju i druženje učesnika uz koktel.

 

Zato, štačekate? Prijavite se, pokrenite se i preskočite prvu prepeku! Da biste prisustvovali događaju, prijavite se ovde . Bilo da ste mladi preduzetnik ili želite to da postanete, dobrodošli ste!

 

Mreža mladih preduzetnika osnovana je u okviru projekta Moj prvi biznis, koji ima za cilj podizanje poslovnih kapaciteta mladih. Projekat će učesnicima na savremen i efikasan način pružiti primenjiva i konkretna znanja i veštine iz oblasti koje su potrebne da bi se ostvarili u preduzetničkim vodama. Projekat sprovode iSerbia i iAkademija uz podršku Ministarstva omladine i sporta i Kancelarije za mlade Gradske uprave grada Beograda.

May 10, 2017

Konkurs – Video editor

Dragi preduzetnici i frilenseri ,  naše udruženje iSerbia trenutno sprovodi projekat “Majstori programiranja” pod pokroviteljstvom Ministarstva  trgovine, turizma i telekomunikacija, u okviru koga  trenutno 1000 srednjoškolaca iz cele Srbije pohađa kurseve iz osnova programiranja, zatim web developmenta i androida. U tom smislu našem iSerbia timu je potrebno pojačanje :  Video editor – osoba koja ima iskustva u […]

Pročitaj višearrow_forward
December 4, 2016

Objavljeni elektronski vodiči za preduzetnike početnike!

Mreža mladih preduzetnika udruženja iSerbia na svom sajtu objavila je Vodič kroz preduzetništvo pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, kao i Kancelarije za mlade gradske uprave Beograda.

Pročitaj višearrow_forward
November 2, 2016

Konferencija modernog preduzetništva

Udruženje iSerbia pod pokroviteljstvom Kancelarije  za mlade i saradnju sa udruženjima gradske uprave grada Beograda organizuje dvodnevnu Konferenciju modernog preduzetništva, na teme: “Startap preduzetništvo mladih” i “Freelance resursi u Srbiji”.

Pročitaj višearrow_forward
March 4, 2016

iSerbia organizuje Sajam ideja!

Nakon redovno održivanih okupljanja Mreže mladih preduzetnika, u okviru projekta Moj prvi biznis, omladinsko udruženje iSerbia će 10. marta održati Sajam ideja, gde će članovi pomenute Mreže imati priliku da svoje preduzetničke ideje predstave posetiocima u Studentskom kulturnom centru u Beogradu.

Pročitaj višearrow_forward