Mreža preduzetnika: Internet i razvoj biznisa

FacebookTwitterLinkedInPinterest

iSerbia i iAkademija uz podršku Ministarstva omladine i sporta i u partnerstvu sa Kancelarijom za mlade Gradske uprave grada Beograda zovu vas na treće druženje Mreže mladih preduzetnika 07. decembra u 17:30h časova u Kancelariji za mlade “Gnezdo”!

 

iserbia1

 

 

U ponedeljak, 07. decembra u 17:30h na 6. spratu Beograđanke, Mreža mladih preduzetnikaodržava svoje treće druženje i svi su pozvani! Mreža je prevashodno namenjena mladim preduzetnicima koji imaju želju da se druže kao i da razmenjuju znanja sa sebi sličnima, usavršavaju se, a cilj okupljanja je da se preduzetnicima kao i potencijalnim preduzetnicima pomogne da sve one poslovne ideje koje im se motaju po glavi pretvore u stvarnost!

 

Iz tog razloga, na ovom druženju Mreže mladih preduzetnika vas pozivamo da učestvujete na interaktivnoj radionici na kojoj ćete iz prve ruke saznati “Kako iskoristiti onlajn medije za razvoj biznisa?”

 

Kako društvene mreže i mediji mogu da doprinesu preduzetništvu i kako da ih iskoristite za razvoj biznisa, umrežavanje i promociju ispričaće vam Miljana Kerču – diplomirani novinar Fakulteta političkih nauka, nekadašnji urednik na sajtu B92, trenutno novinar sajta MTV.rs – MTV Serbia i autor kursa Web novinarstvo na iAkademiji.

 

Kroz primere i učestvovanje u radionici ćete naučiti:

• O onlajn medijima i kako ih upotrebiti u svoju korist
• Kako da upotrebite društvene mreže za pokretanje ili promociju sopstvenog biznisa
• Kako da unapredite svoju poslovnu komunikaciju
• Kako da nađete online menadžera
• Na kraju ćete na osnovu onoga što ste saznali na radionici napraviti mini model online strategije za svoju ideju biznisa

 

Po završetku edukativnog dela radionice sledi speed networking u neformalnom okruženju i druženje učesnika uz koktel.

 

Zato, šta čekate? Prijavite se i saznajte važne informacije za razvoj vaše poslovne ideje! Da biste prisustvovali događaju, prijavite se ovde – požurite jer broj mesta je ograničen. Bilo da ste mladi preduzetnik ili želite to da postanete, dobrodošli ste!

 

 

iserbia2 (1)

 

 

Mreža mladih preduzetnika osnovana je u okviru projekta Moj prvi biznis , koji ima za cilj podizanje poslovnih kapaciteta mladih. Projekat će učesnicima na savremen i efikasan način pružiti primenjiva i konkretna znanja i veštine iz oblasti koje su potrebne da bi se ostvarili u preduzetničkim vodama. Projekat sprovode iSerbia i iAkademija uz podršku Ministarstva omladine i sporta i Kancelarije za mlade Gradske uprave grada Beograda.

May 10, 2017

Konkurs – Video editor

Dragi preduzetnici i frilenseri ,  naše udruženje iSerbia trenutno sprovodi projekat “Majstori programiranja” pod pokroviteljstvom Ministarstva  trgovine, turizma i telekomunikacija, u okviru koga  trenutno 1000 srednjoškolaca iz cele Srbije pohađa kurseve iz osnova programiranja, zatim web developmenta i androida. U tom smislu našem iSerbia timu je potrebno pojačanje :  Video editor – osoba koja ima iskustva u […]

Pročitaj višearrow_forward
December 4, 2016

Objavljeni elektronski vodiči za preduzetnike početnike!

Mreža mladih preduzetnika udruženja iSerbia na svom sajtu objavila je Vodič kroz preduzetništvo pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, kao i Kancelarije za mlade gradske uprave Beograda.

Pročitaj višearrow_forward
November 2, 2016

Konferencija modernog preduzetništva

Udruženje iSerbia pod pokroviteljstvom Kancelarije  za mlade i saradnju sa udruženjima gradske uprave grada Beograda organizuje dvodnevnu Konferenciju modernog preduzetništva, na teme: “Startap preduzetništvo mladih” i “Freelance resursi u Srbiji”.

Pročitaj višearrow_forward
March 4, 2016

iSerbia organizuje Sajam ideja!

Nakon redovno održivanih okupljanja Mreže mladih preduzetnika, u okviru projekta Moj prvi biznis, omladinsko udruženje iSerbia će 10. marta održati Sajam ideja, gde će članovi pomenute Mreže imati priliku da svoje preduzetničke ideje predstave posetiocima u Studentskom kulturnom centru u Beogradu.

Pročitaj višearrow_forward