Mreža preduzetnika: Kako postati freelancer?

FacebookTwitterLinkedInPinterest

iSerbia i iAkademija uz podršku Ministarstva omladine i sporta i u partnerstvu sa Kancelarijom za mlade Gradske uprave grada Beograda zovu vas na peto druženje Mreže mladih preduzetnika 29. januara u 17:30h časova u Kancelariji za mlade “Gnezdo”!

Poster MMP 29.12

 

U petak, 29. januara u 17:30h na 6. spratu Beograđanke, Mreža mladih preduzetnika održava svoje peto druženje i svi su pozvani! Mreža je prevashodno namenjena mladim preduzetnicima koji imaju želju da se druže kao i da razmenjuju znanja sa sebi sličnima, usavršavaju se, a cilj okupljanja je da se preduzetnicima kao i potencijalnim preduzetnicima pomogne da sve one poslovne ideje koje im se motaju po glavi pretvore u stvarnost!

Iz tog razloga, na ovom druženju Mreže mladih preduzetnika učesnici će u neformalnoj atmosferi od iskusnijih kolega čuti odgovor na pitanje Kako biti uspešan freelancer u Srbiji?

Kako su počeli i razvili svoj posao ispričaće vam tri freelancera sa različitim poslovnim putevima:
Jovana Miljanović – koja se bavi freelance novinarstvom i vodi svetski uspešan blog o putovanjima
Miloš Belčević – freelancer koji trenutno razvija svoju mobilnu aplikaciju Happi ppl i o kome možete više videti ovde
Ognjen Milićević – Naučni konsultant koji je razvio uspešan posao radeći na sajtufreelancer.com.

 

MMP_29_01_najava_cover_FB

 

Po završetku edukativnog dela radionice sledi speed networking u neformalnom okruženju i druženje učesnika uz koktel.

May 10, 2017

Konkurs – Video editor

Dragi preduzetnici i frilenseri ,  naše udruženje iSerbia trenutno sprovodi projekat “Majstori programiranja” pod pokroviteljstvom Ministarstva  trgovine, turizma i telekomunikacija, u okviru koga  trenutno 1000 srednjoškolaca iz cele Srbije pohađa kurseve iz osnova programiranja, zatim web developmenta i androida. U tom smislu našem iSerbia timu je potrebno pojačanje :  Video editor – osoba koja ima iskustva u […]

Pročitaj višearrow_forward
December 4, 2016

Objavljeni elektronski vodiči za preduzetnike početnike!

Mreža mladih preduzetnika udruženja iSerbia na svom sajtu objavila je Vodič kroz preduzetništvo pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, kao i Kancelarije za mlade gradske uprave Beograda.

Pročitaj višearrow_forward
November 2, 2016

Konferencija modernog preduzetništva

Udruženje iSerbia pod pokroviteljstvom Kancelarije  za mlade i saradnju sa udruženjima gradske uprave grada Beograda organizuje dvodnevnu Konferenciju modernog preduzetništva, na teme: “Startap preduzetništvo mladih” i “Freelance resursi u Srbiji”.

Pročitaj višearrow_forward
March 4, 2016

iSerbia organizuje Sajam ideja!

Nakon redovno održivanih okupljanja Mreže mladih preduzetnika, u okviru projekta Moj prvi biznis, omladinsko udruženje iSerbia će 10. marta održati Sajam ideja, gde će članovi pomenute Mreže imati priliku da svoje preduzetničke ideje predstave posetiocima u Studentskom kulturnom centru u Beogradu.

Pročitaj višearrow_forward