iSerbia organizuje Sajam ideja!

iSerbia organizuje Sajam ideja!
FacebookTwitterLinkedInPinterest

Nakon redovno održivanih okupljanja Mreže mladih preduzetnika, u okviru projekta Moj prvi biznis, omladinsko udruženje iSerbia će 10. marta održati Sajam ideja, gde će članovi pomenute Mreže imati priliku da svoje preduzetničke ideje predstave posetiocima u Studentskom kulturnom centru u Beogradu.

 

SAJAM IDEJA POSTER

 

Kako se iSerbia kroz svoje projekte zalaže za podizanje kapaciteta mladih i podsticanjem na preduzetništvo, tako je i novi projekat ovog udruženja usmeren pre svega na to da učesnicima na savremen i efikasan način pružiti primenljiva i konkretna znanja i veštine iz oblasti koje su potrebne da bi se ostvarili u preduzetničkim vodama. Bitan korak na tom putu svakako je promocija i umrežavanje sa onima koji su se već ostvarili u preduzetništvu. Stoga je ovaj sajam idealna prilika da se članovi Mreže mladih preduzetnika istaknu na svojim štandovima i na najbolji način predstave svoje biznis ideje. Dvadeset mladih preduzetnika će predstaviti kako svoje ideje tako i svoje realizovane proizvode!

Sajam će otvoriti pomoćnica ministra za sport i omladinu Snežana Klašnja koja će se kratko i obratiti prisutnima. Kratko će se obratiti i Nedeljko Radosavljević – direktor Kancelarije za mlade i saradnju sa udruženjima, kao i Miloš Jovanović, direktor iSerbie.

„Sajam ideja ima dva bitna cilja, a to je da pomogne budućim mladim preduzetnicima da se povežu sa relevantnim ljudima, kao i da vide u praksi kako izgleda predstavljati nešto svoje, što će im u budućnosti biti veoma važno“, navode iz iSerbie i dodaju da će ovaj događaj istovremeno predstavljati isticanje značaja toga da se mladi što pre profesionalno aktiviraju, pa i da oni koji nisu trenutno u Mreži mladih preduzetnika vide kako to izgleda, te da se motivišu.

December 4, 2016

Objavljeni elektronski vodiči za preduzetnike početnike!

Mreža mladih preduzetnika udruženja iSerbia na svom sajtu objavila je Vodič kroz frilensing i Vodič kroz preduzetništvo pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, kao i Kancelarije za mlade gradske uprave Beograda.

Pročitaj višearrow_forward
November 2, 2016

Konferencija modernog preduzetništva

Udruženje iSerbia pod pokroviteljstvom Kancelarije  za mlade i saradnju sa udruženjima gradske uprave grada Beograda organizuje dvodnevnu Konferenciju modernog preduzetništva, na teme: “Startap preduzetništvo mladih” i “Freelance resursi u Srbiji”.

Pročitaj višearrow_forward
March 4, 2016

iSerbia organizuje Sajam ideja!

Nakon redovno održivanih okupljanja Mreže mladih preduzetnika, u okviru projekta Moj prvi biznis, omladinsko udruženje iSerbia će 10. marta održati Sajam ideja, gde će članovi pomenute Mreže imati priliku da svoje preduzetničke ideje predstave posetiocima u Studentskom kulturnom centru u Beogradu.     Kako se iSerbia kroz svoje projekte zalaže za podizanje kapaciteta mladih i […]

Pročitaj višearrow_forward
February 12, 2016

Mreža mladih preduzetnika: Startapuj!

Moj prvi biznis: Kako pokrenuti svoj start-up u SrbijiiSerbia i iAkademija uz podršku Ministarstva omladine i sporta i u partnerstvu sa Kancelarijom za mlade Gradske uprave grada Beograda zovu vas na šesto druženje Mreže mladih preduzetnika 19. februara u 17:30h časova u Kancelariji za mlade “Gnezdo”!

Pročitaj višearrow_forward