Objavljeni elektronski vodiči za preduzetnike početnike!

Objavljeni elektronski vodiči za preduzetnike početnike!
FacebookTwitterLinkedInPinterest

Mreža mladih preduzetnika udruženja iSerbia na svom sajtu objavila je Vodič kroz preduzetništvo pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, kao i Kancelarije za mlade gradske uprave Beograda. Vodič za preduzetnike, za sve mlade sa start-ap preduzetničkim idejama, dostupan je za čitanje i preuzimanje na sajtu.

Mreža je prevashodno namenjena mladima kao podrška pri prvim koracima u preduzetništvu. Članovi razmenjuju znanja, iskustva, kontakte, organizuju događaje i realizuju projekte. Usavršavaju se, kako bi pretvorili svoje ideje i planove u održive i perspektivne biznis poslove. Mreža mladih preduzetnika se stalno proširuje i prima nove zainteresovane članove.

Vodič za filensere je uvod i najava predstojećeg Freelance festa koji će trajati tri dana, krajem januara će se održati. Kroz predavanja, radionice, intervjue i panel diskusije, iskusni frilenseri će upoznavati mlade sa konceptom frilensinga. Posle toga zainteresovani učesnici će nastaviti dalje upoznavanje sa frilensingom kroz individualni mentorski rad.

Da li ste znali da statistički podaci pokazuju da su frilenseri iz Srbije na listi najplaćenijih na svetu? Prema zaradi koju ostvaruju frilenseri, Srbija je dvanaesta u svetu, a pea u Evropi. Prema istraživanju Elance-a iz 2013. godine, 77% srpskih frilensera je samoinicijativno počelo da se bavi frilensingom, za 44% njih je frilensing primarni izvor prihoda, a 3/4 srpskih frilensera je veoma zadovoljno ovim načinom rada. Najviše je frilensera programera i dizajnera, iz sfere odnosa sa javnošću, marketinga, onlajn administriranja, ljudskih resursa, blogova i konsultanata

n-o-foto4

Cilj Freelance Festa je da se smanji nezaposlenost upravo obukom i angažovanjem mladih u modernom i profitabilnom frilensing poslovanju. Upoznavanje sa konceptom frilensinga – možete obezbediti učešćem na Festu, dalju obuku kroz mentorski rad možete nastaviti posle Festa. Ako i dalje nastavite istrajno ovim putem, uskoro možete očekivati prve prilike za rad i zaradu.

O Frilensing fest-u više uskoro! Pratite nas za informacije o datumu i mestu, a do tada, nadamo se da će vam vodiči biti od pomoći!

May 10, 2017

Konkurs – Video editor

Dragi preduzetnici i frilenseri ,  naše udruženje iSerbia trenutno sprovodi projekat “Majstori programiranja” pod pokroviteljstvom Ministarstva  trgovine, turizma i telekomunikacija, u okviru koga  trenutno 1000 srednjoškolaca iz cele Srbije pohađa kurseve iz osnova programiranja, zatim web developmenta i androida. U tom smislu našem iSerbia timu je potrebno pojačanje :  Video editor – osoba koja ima iskustva u […]

Pročitaj višearrow_forward
December 4, 2016

Objavljeni elektronski vodiči za preduzetnike početnike!

Mreža mladih preduzetnika udruženja iSerbia na svom sajtu objavila je Vodič kroz preduzetništvo pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, kao i Kancelarije za mlade gradske uprave Beograda. Vodič za preduzetnike, za sve mlade sa start-ap preduzetničkim idejama, dostupan je za čitanje i preuzimanje na sajtu. Mreža je prevashodno namenjena mladima kao podrška pri prvim koracima u […]

Pročitaj višearrow_forward
November 2, 2016

Konferencija modernog preduzetništva

Udruženje iSerbia pod pokroviteljstvom Kancelarije  za mlade i saradnju sa udruženjima gradske uprave grada Beograda organizuje dvodnevnu Konferenciju modernog preduzetništva, na teme: “Startap preduzetništvo mladih” i “Freelance resursi u Srbiji”.

Pročitaj višearrow_forward
March 4, 2016

iSerbia organizuje Sajam ideja!

Nakon redovno održivanih okupljanja Mreže mladih preduzetnika, u okviru projekta Moj prvi biznis, omladinsko udruženje iSerbia će 10. marta održati Sajam ideja, gde će članovi pomenute Mreže imati priliku da svoje preduzetničke ideje predstave posetiocima u Studentskom kulturnom centru u Beogradu.

Pročitaj višearrow_forward