O nama

FacebookTwitterLinkedInPinterest

Ko smo mi?

iSerbia je omladinsko udruženje građana, osnovano u decembru 2011. godine, nastalo sa idejom da pomogne pojedincu ali i celom društvu. Zvuči kao preveliki “zalogaj” ali naše ambicije su takođe velike! Suočeni smo sa poražavajućim podacima o stopi nezaposlenosti mladih ljudi, “odlivu mozgova”, stalnom naglašavanju potrebe za kontinuiranim obrazovanjem i usavršavanjem, za sticanjem teorijskog ali i praktičnog znanja.Na sve te izazove iSerbia odgovara odlučnom akcijom – svojim projektima! U svemu što radimo vodimo se ključnim vrednostima naše organizacije, a to su inovativnost, fokus na rešenja, održivot i saradnja. Zahvaljujući tome i neumornom radu, PC Press je u januaru 2013. godine iSerbia portal uvrstio u 50 najboljih u Srbiji, a među top 5 najboljih u kategoriji “Obrazovanje i nauka”!

iSerbia projekti:

U našim projektima je do sada na neposredan način učestvovalo desetine hiljada mladih ljudi. Naši projekti su:

Ciljevi iSerbia:

Edukovanje mladih o inovativnim načinima privređivanja, razvijanja biznisa, unapređenja rada u različiitm sektorima, i pružanje podsticaja umrežavanju i saradnji

Podizanje kapaciteta mladih u edukativnom i poslovnom pogledu

Povezivanje preduzetnika, stručnjaka i institucija u Srbiji sa dijasporom

Podsticaj unapređenju visokoškolskog obrazovnog sistema u Srbiji

Poseti iSerbia Portal
May 10, 2017

Konkurs – Video editor

Dragi preduzetnici i frilenseri ,  naše udruženje iSerbia trenutno sprovodi projekat “Majstori programiranja” pod pokroviteljstvom Ministarstva  trgovine, turizma i telekomunikacija, u okviru koga  trenutno 1000 srednjoškolaca iz cele Srbije pohađa kurseve iz osnova programiranja, zatim web developmenta i androida. U tom smislu našem iSerbia timu je potrebno pojačanje :  Video editor – osoba koja ima iskustva u […]

Pročitaj višearrow_forward
December 4, 2016

Objavljeni elektronski vodiči za preduzetnike početnike!

Mreža mladih preduzetnika udruženja iSerbia na svom sajtu objavila je Vodič kroz preduzetništvo pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, kao i Kancelarije za mlade gradske uprave Beograda.

Pročitaj višearrow_forward
November 2, 2016

Konferencija modernog preduzetništva

Udruženje iSerbia pod pokroviteljstvom Kancelarije  za mlade i saradnju sa udruženjima gradske uprave grada Beograda organizuje dvodnevnu Konferenciju modernog preduzetništva, na teme: “Startap preduzetništvo mladih” i “Freelance resursi u Srbiji”.

Pročitaj višearrow_forward
March 4, 2016

iSerbia organizuje Sajam ideja!

Nakon redovno održivanih okupljanja Mreže mladih preduzetnika, u okviru projekta Moj prvi biznis, omladinsko udruženje iSerbia će 10. marta održati Sajam ideja, gde će članovi pomenute Mreže imati priliku da svoje preduzetničke ideje predstave posetiocima u Studentskom kulturnom centru u Beogradu.

Pročitaj višearrow_forward